Spotify-listor

Info: När du klickar på en spel-lista nedan och den öppnas i Spotify, så klicka på ”Subscribe” ovanför listan på alla låtar som listan innehåller. Då läggs den sist i menyn till vänster(där du ev. har andra listor) så du lätt kan hitta den även senare. Ta tag i listan och flytta den uppåt om du vill ha den mera lättillgänglig.

Backtrack of the day 2013
Backtrack of the day 2012
Backtrack of the day 2011
Spellistan med alla ”Backtrack of the day” drar igång när du klickar på länken ovan! Vad väntar du på…?!

The Complete Bucket List
Spellistan som bara växer och växer. Allt från fredagslistorna som återfinns på Spotify. Blandade stilar, blandade känslor. Som ditt nya blandband, ungefär.

”Alla” utgivna album 2012
Spellistan med ”alla” utgivna album under år 2012, åtminstone ruggigt många av dom(500+). Nya läggs till kontinuerligt vartefter dom ges ut. Skulle något ha missats, larma gärna. Men kom inte och påstå att du inte fått chansen att lyssna in dig på något nytt…

Class of ’13
De 100 bästa låtarna från 2013. Missa inte inlägget med hela listan där en tredjedel av artisterna exklusivt för Songs for Whoever berättar om sin egen låt!

Class of ’12
Russinen ur kakan. De bästa låtarna från 2012 jag har sprungit på när jag kör spellistan ovan på random.

Greatest Grooves!
Det jag själv helst sitter och nickar med huvudet i takt till, hemma, på jobbet, i en bar eller i bilen. Domineras av relativt udda 60-, 70- och 80-tals soul och funk, kryddat med reggae, coola soundtracks, bossanova och annat.

Powerpop Classics
Listan som är Créme de la Créme. De ljusast skinande pärlorna från powerpopens guldår under 70- och 80-talet. Finns inte en refräng du inte kan sjunga med i.

Klackarna i taket från under bordet!
Tillhör du, precis som jag, de som tröttnat på att partylåtar alltid ska innebära ”It’s Raining Men” och ”I’m So Excited”? Som får magsår av mainstreamhouse för Stureplans stekare? Som inte dansar utan anledning. En anledning som stavas s-v-ä-n-g? Bra. Då provar också du min partajlista. Glöm inte att vara artig när du bjuder upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s